[worldcat]

Welkom

Welkom bij de Library Guide van Minerva Academie voor Popcultuur en de HanzeMediatheek.

We bieden je toegang tot een scala aan bronnen waarmee je je blik kunt verruimen zoals boeken, films, tijdschriften, audiofragmenten en meer. We zorgen jaarlijks voor een update. Alle bronnen zijn aangeleverd door het docententeam van de Academie.

In het tablad Vakspecifieke bronnen vind je alle competenties waar we mee werken. Klik daarop en vervolgens zie je een onderverdeling per Lab (Music, Design, Performance Space en Entrepeneurship). Sommige bronnen kunnen bij diverse competenties of Labs terugkeren aangezien ze relevant kunnen zijn binnen diverse contexten.

Verder vind je op elke pagina de zoekbalk waarmee je door de gehele collectie van de HanzeMediatheek kan zoeken. E-books zijn voor iedereen te lezen. Fysieke boeken zijn op alle mediatheek locaties te lenen met je studentenkaart. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar Groningen te komen om een boek op te halen, neem dan gerust contact op met de HanzeMediatheek Minerva. Dan gaan we kijken of we dit voor je kunnen regelen.

Veel plezier!

Minilectures

Wil je slim
en gemakkelijk studeren?

Wil je tips over hoe je de beste zoektermen kunt formuleren en leren hoe je goede bronnen kunt herkennen?
Bekijk dan onze Minilectures op Youtube!

Ga naar Youtube

Verwante Informatie

[anchornavigation]