Wat is Enalyzer?

Enalyzer is een tool waarmee enquêtes gemaakt en uitgezet kunnen worden. Daarnaast biedt Enalyzer de mogelijkheid om (geautomatiseerd) rapportages te maken van de resultaten. Het maken van een enquête in Enalyzer is eenvoudig. Op een snelle manier voeg je onder andere meerkeuze-vragen, waarderingsschalen, open vragen en matrixvragen toe.  

Tekst van Research Support Hanzehogeschool

Qua gebruikersvriendelijkheid liggen Enalyzer en Microsoft Forms dicht bij elkaar. Ze hebben hun eigen lay-out en design opties. Enalyzer heeft meer kant en klare vragen voor je om te gebruiken, maar als je de vragenlijst langer dan 6 maanden nodig hebt, is Forms misschien geschikter, doordat je niet opnieuw een account moet aanvragen. 

Enalyzer account aanvragen

Enalyzer biedt de studenten van de Hanzehogeschool gratis een studentenaccount. Het studentenaccount is 6 maanden geldig. Deze accounts kunnen gedurende de studieloopbaan herhaald worden aangevraagd. Het aanvragen van een studentenaccount kan via deze link.

Lukt het niet of heb je een vraag? Check hier de Frequently Asked Questions en Instructies over Enalyzer. Kun je jouw antwoord niet vinden, stuur dan een mail naar multimedia@org.hanze.nl.

Handige video's

[anchornavigation]