Wat is EBSCO LTI?

Gebruik je veel artikelen en/of e-books uit de EBSCO databanken, zoals, Academic Search Premier, Business Source Premier, Psychology and Behavioral Sciences Collection, etc.?

Er is een manier om vanuit de Blackboard omgeving de collectie van EBSCO uitgevers te doorzoeken en items te koppelen in BB.

 

Hoe werkt EBSCO LTI?

De EBSCO LTI kun je als LTI-koppeling vinden in BlackBoard. 

 

Met de EBSCO LTI heb je de mogelijkheid om via een tool in Blackboard rechtstreeks content vanuit EBSCO databases te plaatsen in Blackboard courses d.m.v. een permalink, daarnaast kun je ook linken naar materialen buiten EBSCO. Het voordeel hiervan is dat het gebruik van de bronnen binnen de gestelde regels over copyright is, dit doordat je altijd linkt. Ook is hiermee het hergebruik gewaarborgd.

 

Je kunt je bronnen organiseren in mappen waardoor je op niveau van inhoud op cursus en met termijnen kunt werken. Daarnaast is het voor de student zeer praktisch dat alles binnen 1 programma goed te vinden is. De courselijst geeft daarnaast ook nog een bronnenlijst in verschillende citatiestijlen, zoals APA en Vancouver, dit kan ook op artikelniveau worden toegepast. Op artikelniveau zijn er notities en instructies toe te voegen.

Meer weten?

Neem contact op met de informatiespecialist van je opleiding, zie hier de lijst

Andere keuze maken?

[anchornavigation]