[worldcat]

Welkom!

In deze Library Guide vind je een heleboel handige informatie voor en over Ergotherapie. Bijvoorbeeld een lijst met de belangrijkste databanken, tijdschriften en nieuwe aanwinsten in de mediatheek. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met de informatiespecialist. 

Top 3 databanken Ergotherapie

Dit zijn de drie populairste databanken voor het vinden van ergotherapeutisch gerelateerd onderzoek. Kijk voor een uitgebreider overzicht op de Databanken pagina, onder Bronnen voor Ergo

Critical Appraised Tools (CAT's)

Een belangrijk onderdeel van Evidence Based Practice is het kritisch beoordelen van onderzoek aan de hand van Critical Appraisal Tools (CAT's). CAT's helpen de lezer onderzoeken te beoordelen. Per soort onderzoek zijn er verschillende CAT's beschikbaar. Op onderstaande site vind je lijst met CAT's, gesorteerd per onderzoekstype.

Nieuws van Ergotherapie Nederland

Loading ...

HBO kennisbank

De HBO-Kennisbank is een vrij toegankelijke databank met onderzoeken, full tekst scripties, papers en artikelen van studenten, docenten en lectoren van 24 hogescholen in Nederland. Ook de Hanzehogeschool is hierbij aangesloten. Kennis delen vindt de HG zeer belangrijk en daarom is opname van scripties en alle kennisproducten van de Centre of Expertise een onderdeel van het HG Publicatiebeleid.

Kijk hier voor de voorwaarden en de uploadknop om je afstudeerwerk te publiceren.

Handige Library Guides

[anchornavigation]