[worldcat]
Welkom!
In deze Library Guide vind je een heleboel handige informatie voor en over Voeding & Diëtetiek. Bijvoorbeeld een lijst met de belangrijkste databanken, tijdschriften en nieuwe aanwinsten in de mediatheek. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met de informatiespecialist.
Top 3 databases
Dit zijn de drie populairste databanken voor het vinden van verpleegkundig gerelateerd onderzoek.
- PubMed This link opens in a new window
This link opens in a new window
Toonaangevende bibliografische databank voor Geneeskunde en randgebieden met mogelijk links naar full-text content. - CINAHL Complete This link opens in a new window
This link opens in a new window
Database met full text artikelen voor verpleegkunde en paramedische beroepen.
Licentie voor max 4 gelijktijdige gebruikers. Is het druk? Probeer later opnieuw. - Nursing and Allied Health Collection: Comprehensive This link opens in a new window
- This link opens in a new window
A full-text database for medical researchers, medical assistants and nursing students. Most of the journals covered are available in cover-to-cover format and provide information on specialized care and patient management. - Cochrane Library This link opens in a new window
- This link opens in a new window
A collection of databases that contain different types of high-quality, independent evidence to inform healthcare decision-making, including information about Cochrane groups.
HBO Kennisbank
Laat je moeder
niet de enige zijn die je scriptie te lezen krijgt.
Publiceer je scriptie op de HBO-kennisbank en zorg
voor een goeie start van je carrière.
Andere handige info
Hier zijn wat handige links naar andere relevante Library Guides of hulpmiddelen
Get started right away
Use the button or enter a search term below to get started using BrowZine in your browser. The BrowZine website also works well on mobile devices. Create a personal BrowZine account to access your collections and enable notifications.
App
The BrowZine app is available for Android and iOS devices. Use the buttons below to download the app! In the list of libraries, choose 'Hanzehogeschool Groningen' and log in with your Hanze account.