[worldcat]
Inloopspreekuur
| De informatiespecialisten organiseren dagelijks zowel online als op locatie (Zernike/Wiebenga) een inloopspreekuur zodat jij je vragen rond literatuuronderzoek kunt stellen. Je vindt de informatiespecialist tussen 11:30-12:30 in de pod achterin de mediatheek van Zernike, of in de eerste glazen projectruimte bij de mediatheek van Wiebenga. Is het druk of word je liever online geholpen? Klik dan op onderstaande link! |  |
Elke werkdag tussen 11:30 en 12:30 kun je via deze link je vragen aan ons stellen in Blackboard Collaborate.(Open de link in Google Chrome.)
Heb je vragen over literatuuronderzoek? We spreken je graag tijdens het inloopspreekuur!
- de informatiespecialisten van de HanzeMediatheek
Minilecture Hanze Library Guides
Introductie
Bekijk onderstaande introductiefilm en speel daarna de Quiz!
Nieuw Platform
Maak kennis met ons nieuwe platform ProfessioneelBegeleiden.nl
Platform met diverse vaktijdschriften op het gebied van professioneel begeleiden
Meer dan 400 thema’s worden belicht; keuze uit meer dan 5.000 artikelen; samenwerking met 10 beroepsorganisaties.
De tijdschriften die erin zitten zijn Vakblad Toegepaste Psychologie, Tijdschrift voor Coaching, LoopbaanVisie, TVOO, Tijdschrift Positieve Psychologie, TA Magazine, PsychoSociaal Digitaal, Examens, De Nieuwe Meso, Tijdschrift voor Begeleidingskunde
Zorg er wel voor dat je ingelogd bent via mijnhanze.nl, om toegang te krijgen.
- ProfessioneelBegeleiden.nl This link opens in a new window
This link opens in a new window
Platform met diverse vaktijdschriften op het gebied van professioneel begeleiden: Vakblad Toegepaste Psychologie, Tijdschrift voor Coaching, LoopbaanVisie, TVOO, Tijdschrift Positieve Psychologie, TA Magazine, PsychoSociaal Digitaal, Examens, De Nieuwe Meso, Tijdschrift voor Begeleidingskunde.
Top 3 databanken Social Work
- Google Scholar This link opens in a new window
This link opens in a new window
Scholar indexes the full text or metadata of scholarly literature across the web. Part of the Hanze Library collection is also accessible through Google Scholar if you follow this link. Select "Hanzehogeschool Groningen" and click on "Save". Use the "Find it! @ HanzeWorldCat" links to access our collection. You can also use the LibKey Nomad browser extension to automatically select our library (and more!).
How to use Google Scholar
Google's zoekmachine voor wetenschappelijke literatuur. Een gedeelte van de collectie van de HanzeMediatheek is ook toegankelijk via Google Scholar door deze link te gebruiken. Selecteer "Hanzehogeschool Groningen" en klik op "Opslaan". Gebruik de "Find it! @ HanzeWorldCat" links om toegang te krijgen tot onze collectie. Of gebruik de LibKey Nomad browser extensie om automatisch onze bibliotheek te selecteren (en meer!).
Hoe gebruik je Google Scholar - Psychology and Behavioral Sciences Collection This link opens in a new window
This link opens in a new window
Full text database covering a broad range of subjects in the fields of psychology, behavioral sciences and related disciplines. - SpringerLink platform This link opens in a new window
- This link opens in a new window
Entry point for the large collection of journals, ebooks, articles and chapters on the SpringerLink platform (including BSL).
Wij hebben zoveel meer
dan alleen maar boeken.
Ga naar onze instagram
en laat je inspireren!
Nieuw in de HanzeMediatheek
GGZ in de wijk: Participatief samenwerken in het sociaal en verpleegkundig domein by
: Zernike 614.1 GGZ: 9789036827959.: 2022
Nieuws
Check de app
Download onze app
en blijf op de hoogte!
Reserveer en verleng je boeken, zoek gemakkelijk in de collectie
en bekijk de actuele openingstijden per locatie.
Verwante informatie
- Databank Effectieve JeugdinterventiesDe databank Effectieve Jeugdinterventies bevat vele programma's voor hulp bij opgroeien en opvoeden. Deze interventies zijn door een onafhankelijke erkenningscommissie beoordeeld en erkend als 'goed onderbouwd' of 'effectief'.