[worldcat]

Welkom!

 

Welkom in de Library Guide voor de opleidingen Accountancy en Finance & Control

In deze Library Guide vind je tips over de beschikbare collecties en hoe je hierin kunt zoeken naar betrouwbare en relevante informatie. Je vindt informatie over bronvermelding en waar/wanneer je hulp kunt krijgen bij je zoektocht naar literatuur. Bekijk de verschillende tabbladen hierboven en navigeer naar de juiste pagina voor je zoektocht van dit moment.

Vragen en tips zijn van harte welkom,  neem daarvoor contact op met de informatiespecialist voor Accountancy en Finance & Control

Rondleiding door HanzeMediatheek Zernike

Top 5 databanken voor financiële opleidingen

 

Vijf populairste databanken voor financiële opleidingen

Dit zijn de vijf populairste databanken voor het vinden van aan financieel management gerelateerde literatuur. Voor meer databanken zie de tabbladen bovenaan deze pagina.

 

Minilectures

Wil je slim
en gemakkelijk studeren?

Wil je tips over hoe je de beste zoektermen kunt formuleren en leren hoe je goede bronnen kunt herkennen?
Bekijk dan onze Minilectures op Youtube!

Ga naar Youtube

Ontdek de HanzeMediatheek!

 
Waarom zou je nu eigenlijk de mediatheek gebruiken, we hebben Google toch? 

In de minilecture 'Mediatheek versus Google' wordt getoond wat de toegevoegde waarde is van de bronnen die de mediatheek aanbiedt t.o.v. het alom bekende Google.

 

Verwante informatie

Verder kijken voor meer interessante informatie?

Natuurlijk hopen we dat je al veel informatie gevonden hebt, maar ook dan is het goed oms eens verder te kijken. Onder de vele HanzeMediatheek library guides kan ik onderstaande library guides in het bijzonder aanbevelen. 

 

[anchornavigation]