Inloopspreekuur HanzeMediatheek: elke werkdag beschikbaar!

De informatiespecialisten organiseren dagelijks zowel online als op locatie (Zernike/Wiebenga) een inloopspreekuur zodat jij je vragen rond literatuuronderzoek kunt stellen. Je vindt de informatiespecialist tussen 11:30-12:30 in de pod achterin de mediatheek van Zernike, of in de eerste glazen projectruimte bij de mediatheek van Wiebenga. Is het druk of word je liever online geholpen? Klik dan op onderstaande link!

 

Blackboard Orientation – Howard College​Elke werkdag tussen 11:30 en 12:30 kun je via deze link je vragen aan ons stellen in Blackboard Collaborate.
(Open de link in Google Chrome.)

Heb je vragen over literatuuronderzoek? We spreken je graag tijdens het inloopspreekuur!

- de informatiespecialisten van de HanzeMediatheek

Hulp nodig?

Meer informatie over de HanzeMediatheek

Bezoek voor uitgebreide informatie over de verschillende diensten van de HanzeMediatheek de website. Je vindt daar onder andere een uitgebreid auteursinformatiepunt, openingstijden van de mediatheeklocaties en hoe je materialen kunt lenen.

Storing? Meld het ons!

Verwante informatie

Verder kijken voor meer interessante informatie?

Natuurlijk hopen we dat je al veel informatie gevonden hebt, maar ook dan is het goed oms eens verder te kijken. Onder de vele HanzeMediatheek library guides kan ik onderstaande library guides in het bijzonder aanbevelen.